Originálne taštičkové pružiny od svetovej značky Leggett Platt

Spoločnosť E-matrac spolupracuje s najväčším výrobcom pružín na svete - so spoločnosťou Leggett Platt Technologies, ktorá má vo svojom portfóliu jedinečné patenty na jednotlivé pružiny, ktoré na základe jednotlivých štúdií v jednotlivých výskumných centrách sa snažia poskytnúť čo najkomfortnejší spánok. Teraz si predstavíme najexkluzívnejšie produkty od spoločnosti LPT:

Pružina Hi-Low™ reaguje vždy na základe váhy ležiacej osoby. Po zaťažení matraca sa najskôr stlačia vyššie pružinky a až potom nižšie. V prvom momente tak matrac vytvára menší odpor proti stlačeniu a neskôr sa tlak proti telu znásobí. Táto jedinečná technológia poskytuje neuveriteľnú flexibilitu, čo ocenia najmä náročnejší klienti.

Softtouch™ predstavuje ďalšiu registrovanú značku, produkovanú výhradne pod hlavičkou Leggett Platt. Táto taštičková pružina poskytuje špeciálnu kombináciu komfortu a podpory tela pri spánku v závislosti od telesných proporcií jedinca. Variabilná geometria očiek jednotlivých pružiniek je tajomstvom úspechu tejto progresívne dizajnovanej pružiny do matracov. Ako každá taštičková, tak i táto pružina je obalená vo vlastnom látkovom puzdre a aktívne tak znižuje rušenie partnera. Jednotlivé pružinky sú tým pádom nezávislé od seba, a zvyšujú tak flexibilitu reakcie na zaťaženie. Počiatočná mäkkosť na dotyk pre slabšom zaťažený je postupne vystriedaná väčším odporom voči stlačeniu, čím sa zabezpečí potrebná podpora tela pri spánku.

Exkluzívny pružinový systém MICROPOCKET 2000 S netreba znalcom matracov ani predstavovať. Je to TOP, čo na trhu existuje. Tvorí ju sústava oceľových pružiniek uložených v textilnom obale (taštičke), ktoré sú vertikálne spojené. (hustota pružiniek dosahuje ca. 1000 ks pružiniek na meter štvorcový - a to už je čo povedať) Vďaka tejto konštrukcii sa každá pružinka správa ako malý piestik a jej pohyb je nezávislý od susedných, vďaka čomu sa matrac dokonale prispôsobí každej krivke tela.